Klicka på bilden för video!

Klicka på bilden för video!

Ja men som vanligt en fullträff i moppesamanhang.
Vi kom iväg från Burträsk med ett fåtal regndroppar i solglasögonen och med ett stort regnmoln i hälarna,, Men se där väl vid start i Innansjön så kom solen fram och visade sig från sin bästa sida hela dagen vi var på tur längs vägen runt Göksjön.
Med en våffla och kaffe i magen så bar det iväg längs tipsrundan som i år bestog av frågor på Burträsk ”bonnska ” jättekul upplägg och kändes ju som om att man hade rätt på dom flesta frågorna där i tipsrundan.
Stopp för korvgrillning i Kvarnbyn alltid lika välkommet då man liksom har skakat ned våfflan något i magen längs dom guppiga vägarna. Och lika kul att surra med alla som passerar kontollen där för att kolla på våra moppar,,
Vilka gamla historiska föremål sa nån röst ur det okända,,, man kan ju bara hoppas att det var vår mopeder han åsyftade och inte oss förare,,, ????
Givetvis så stoppade vi upp bland dom loppisar som erbjöds och varje år är det nåt man behöver ,, eller inte visste om att man behövde så visst handlades det bland fynden.
Kaffe och Bygdeträskbakelse vid Thorfrid Ohlssons museum samt glass och saft ” inni lia ” satte magen utterligare en bit från ryggraden. Och ja men visst hann vi med en våffla till och kaffe i Innansjön efter målgången.
En perfekt dag på moppe med massor av sträckning på smilbanden längs vägen av alla historierna som kom fram ur minnena och munnarna. Så när man kom hem fick man tvåla in snusranden som runnit i mungipan och spola bort alla insektsrester som fastnat i fejjan.
Det här gör vi garanterat om nästa år igen.

Lämna en kommentar