Hur fin våren än varit på den senaste tiden så visade den sig på sitt sämre humör denna ”Flygardag” och första Avrostningen efter pandemin.
Tveksamma och smått oroliga tankar på morgonen då vi satte ut tipsrundan från Hembygdsområdet i Burträsk längs vägen mot Innansjön och utställningen som mål.
Frågor som ‘kommer någon att komma ut idag och lorta ned sina motorpärlor’ florerade i våra huvuden, men är det avrostning så är det, come hell or high water liksom nu kör vi hur som helst.
Men se där ändå till samlingen innan start så kom regnet av sig och vi möttes av ett gäng glada motormänniskor som inte var gjorda av socker utan använder sina pärlor.
Till start kom mer bilar än förväntat men som misstänkt så lyste dom 2 hjuliga fantasterna med sin frånvaro i stora delar förutom några tappra från oss ”Krökarna” som aldrig viker sig i vattnet.
Efter en tipsrunda längs vägen så hägrade ju dom där smaskiga hamburgarna i Innansjön att skölja ned med kaffe och sötsaker.
Under dagen så kom och åkte ett riktigt stort antal bilar, traktorer och mopeder genom utställningen i både vått och torrt då det av och till tokregnade på plats.
Torrt va det då inomhus dit dom flesta sökte sig för att frossa av fikat och ta del av prisutdelningen på tipsrundan och peoples choice som utsågs av Innansjöns byaförening. Och där kan man ju verkligen säga att vi mopedister skrapade i oss en stor del av kakan. Peter N knäppte i lottning bland 3 tävlande som hade samma antal rätt ett hedrande 3 e pris och som peoples choise föll valet på Bosse L som åkte en fin moppe samt trotsade vädret.
Känns gott i moppehjärtat att vi levererar där vi dyker upp. ????
Kontentan av dagen blir fuktigt, härligt, och mycket vackert att titta på ???? ja plus att arrangörerna va mycket nöjda av dagen trots vädret.
Det pratades redan om nästa år,, ja och vackert väder då förstås.

Lämna en kommentar