Vilken moppekväll sommaren bjöd på i onsdags när vi åkte över Svartjärn på väg fram mot vårt mål, Bursiljums folkets park.
Strålande sol och varmt, mycket varmt även om fartvinden svalkade något. När man åker vägen från Svartjärn mot dammen och Bursiljum har dom under vintern avverkat en del skog där och nu ser man långt upp i Bureälven något man aldrig sett förut pga alla träden.
En närmast magisk syn den tiden på dygnet då vi körde förbi med aftonsolen strålande rakt ner i älvfåran något som närmast kan jämföras med ett naturprogram på tv från Yukon river i ett helt annat land.
Kommer att bli en fikakorg och stanna till där en längre stund i sommar. Rekommenderas.Väl på plats i Bursiljums folkets park så togs vi emot av Magnus och Karl-Axel som berättade om deras strid med ett stort kraftbolag dom köpt solceller av. Solceller som inte bara är felmonterade utan dessutom inte håller för snötyngden här i norr.
En intressant historia som under dom närmaste veckorna ska få sitt avslut (hoppas vi). Vi kommer absolut att återkoppla till detta för att få höra hur mardrömmen ebbar ut.
Kaffe och fika bjöds det på och det fick ju fart på våra samtalshungriga munnar,, många glada skratt lockades fram och tiden bara flög iväg där vi satt inne i den nu i våras nyrenoverade folkparken.
Sen att vi blev ett stort antal moppar gjorde ju intrycket av kvällen fulländat.
En kanonkväll helt enkelt !!

Lämna en kommentar