Vilken kalasresa det blev i Hjoggböle ,,,!!Cool  Räknade till 11 krökar på plats,, inte illa trots det iskalla vädret !!  Ok solen fanns men blek,,, Efter lite driftstörningar på en trehjuling så kom vi fram till slut,, och fikat va som vanligt toppenbra !! Rolf hos Trottlarna informerade om kommande äventyr och visst har även dom en del på gång i sommar !!! Närmast gocartbanan och banracingen ,,, där ska vi finnas !!! hehe Kul att se dom nya maskinerna som kommit fram under vinterns mödor i garagen och visst hade Trottlarna lite godis att bjuda på Å !! Coolabodakillarna fanns även dom representerade i mängden och vi fick ordna hemtransport av en av våra med dom på vägen hem,,,, så är det !!! Men med lite service så ska vi va fulltaliga igen !!! eller hur Daniel !!! Strax tillbaka Se och njut av bilderna, och det kommer mera moppe i sommar va så säker ,,, är vi så här många denna kalla kväll så ska vi nog förgylla sommarens varma kvällar med mera moppevärme och gemenskap !!! va så säkra ,,, väl mött nästa gång på tur !!! Kolla nu in Trottlarnas hemsida och anmäl er till deras event som går av stapeln den 17 maj,,,,, eller bara dyk upp och kolla in allt !! Mat och fika finns på plats !! Och glöm inte Avrostningen den 19 maj i Burträsk ,,, jag har nåt som absolut behöver avrostas,,,, vi får se !!!  Finurlig

Lämna en kommentar