Efter en givande mekarkurs (studiecirkel i Vuxenskolan) under våren står nu en del stålhästar i solen och glänser, suktande efter asfalt och grusvägar i Västerbottens kustland.
Sommarens utflykter är nästan till fullo inplanerade och det ser ut som om vi går mot ännu en späckad säsong av tvåtaktsrök och leende ansikten.

Reseservice har i dagarna sammanträtt och det finns utflykter i massor på G.
Tyvärr lägger vi inte ut detta på hemsidan för det kan komma till sista minuten ändringar och då skulle hemsidan bara vara missledande. Så för att hålla god kommunikation hänvisar vi till mail utskicken som kommer att komma med jämna mellanrum. Men alla ni kommer givetvis att kunna se bilder här på hemsidan från våra irrfärder i sommarkvällen, nåt vi hoppas kan glädja er som inte hade möjlighet att komma med den aktuella kvällen.

Sommaren 2012 kommer ju enligt spågubbarna att bli varm och torr nåt som gynnar mopedvänner men det finns givetvis inget dåligt väder bara dåliga kläder !! Vi kör hur som helst !!

Nu på Tisdag inleder vi så säsongen med ett numera traditionellt vårmeet med våra moppebröder i norr, Trottlarna. En del av oss brukar ju göra sig illa när vi åker på tur första gången (ringrost) så i år åker jag nog sakta på 3 hjul för att undvika skador !!! ;-)

Väl mött i blåröken mina vänner !!

Lämna en kommentar