Hej bara vilken byggnad !!
Och hej bara så många vi vart på moppe denna moppetisdagen då solen sken och temperaturen va på sitt bästa moppehumör i sommaren.
Vi åkte ju på ett klart sevärt bygge så klart att intresset va på topp och man trodde ju knappt sina ögon då vi gick uppför den där backen mot stenhällen som glasdoomen stod på.
Väl framme så berättade våra värdar för kvällen tillika ägare till detta storslagna bygge om hur man kunde komma på tanken att bygga och alla umbäranden att få bygget på plats.
Mycket intressant och väl berättad var deras historia runt Glasbygget med både trianglar och hexagoner ja det va för mycket att ta in på kort tid men imponerande känns fattigt som uttryck.
På insidan så lät vi oss njuta av gott fika och den för ögat vackra utsikten över Vallsträsket. Man kunde liksom inte titta sig mätt på allt och omgivningen omkring !!
På vägen hem så satt man ju på moppen och lät intrycken sjunka in lite, och kom på mig själv att bygga nån inglasning till altanen är ingenting aktuellt längre !!????
Och alla projekt i ”Sommar med Ernst” i tv4 bleknar liksom bort på nåt sätt.
Vi tackar för en härlig kväll och tar sikte på nästa äventyr inom kort !!

Lämna en kommentar