Ja men vilken tisdagstur det blev häromveckan,,
Såg illa ut på väderfronten innan avresan, regn och blåst mest hela dagen men en timma innan start så kom solen fram och lyste på oss totalt 11 moppar som besökte den lilla men nyttiga butiken IMMUN.se i Ragvaldsträsk.
Första biten av vägen dit var det ju lite si och så med i avseende underhållet, man kan ju säga att det  kändes som om vägarbetet påbörjats under ifrån på nåt sätt.
Hemresan i sol och utan hinder,,, förutom en förgasare som lossnade och resulterade i höga varv,,, inte helt enkelt på en automatväxlad maskin, kan ge upphov till visst stressyndrom och ökad hjärtrytm för ägaren,, och för omgivningen också .
Under kaffet hos Ann och Carina på Immun.se redde vi ut en hel del begrepp i naturmedicinens värld och jo visst är det säkert så att mycket av den här typen av medikamenter fick man i sig förr genom naturlig väg som bär ur skogen och sättet man bevarade skogens resurser på.
I dag så ska ju allt intas med ”minst” en näve socker som säkert inte fanns förr.
Mycket tänkvärt, bara att inse och omvärdera rikedomarna vi har runt om oss.
Visst handlades det en del naturmediciner och återbesök är mer än troligt då allt vi fick med oss i tankar får sjunka in lite under sommaren.
Garanterat ett samtalsämne på kommande moppeturer.

Lämna en kommentar