Vilken dag !!!
Vilken kväll !!
Vilken härlig Lördag !!
Tack alla ni som va med oss under denna underbara lördag på 2 hjul i bygden !!!

Måste bara säga att det här va nog en av dom bättre turerna runt Göksjön,,, många människor, bilar och mopedister förstås på rull runt Göksjön.
Vilka skratt det bjöds på,,, ja ni som va där vet ju vad som hände Ler med öppen mun

Och Visst tror jag att det smittade av oss när vi for runt och lurade alla till att lyssna på vår härliga jargong,,, nån kvinna kom fram och torkade tårar ur ögat efter ha fått höra kommentarer,,( Micke ) hihi,, så nog spred vi glädje längs vägen vi for fram !!!

Många blev vi som åkte Å + Coolaboda kolvjackers som ställde upp med 3 ,,, nåja 2 moppar blev det ju efter ett ”litet” elfel i Fäbodarna.
Men det va ju bra med följebil,,,Blinkar  Tack Coolaboda för det !!

På kvällen så var det dags för Årsmötet och backtävlingen,,, tja vilket kalas det blev och maten va det inget fel på !!!
Vi hade ju egen inhyrd kock och servering så det va enkelt att vara festarrangör detta året !!
Efter maten så avhandlades en del tunga frågor på årsmötet =(Polsk Riksdag) där bland annat en motion från några medlemmar resulterade i att vi höjde åldern på inträde i klubben som fullvärdig medlem till från tidigare 30 till numera 31 år. Spöke Ler med öppen mun
Stort !!!

Backtävlingen avlöpte på en mer än halkig bana som Peter lagt och bästa tid fick,,, Vår ständige Prospect,,   Stort Grattis  Daniel !!
Hoppas du fick ren jackan efteråt !!! Blinkar

Top of the hill 2012 gick Till N Åberg som ska vi säga kastade ( stegrade ) in moppen dom sista 2 metrarna till seger,, med dom metrarna i bakfickan avgjordes duellen som Peter va skrämmande nära att klämma även i år !!!
Grattis Nicke !!
Som även tog hem Best in show priset !!  Bra jobbat !!! Tummen upp

Lämna en kommentar