Härmed inbjudes ALLA som har ett veteranfordon av något slag till en träff i Burträsk Lördagen den 21 Maj klockan 13.00

Vi tänkte åka en ”avrostningsrunda” med start vid kyrkan i Burträsk. Du/Ni väljer er egen väg till oss efter tycke och smak men sikta på att parkera vid starten vid 13.00 för att vi ska kunna skicka ut deltagarna på en kör och frågerunda med mål vid värdshuset.

Ta ut ditt fordon, stort som smått, och kom och prata om allt och ingenting med oss. Alla är välkomna oavsett klubbtillhörighet eller fordonstyp. Tvåtakt, fyrtakt, v8 eller annat. 1, 2, 3, 4, 6 , 8 eller fler hjul spelar ingen roll bara det rullar. Väl mött med förhoppning om en mysig eftermiddag med veteranfordon.

Det krävs ingen formell anmälan men det kan vara bra om ni hör av er till oss för att värdshuset ska kunna ha lite framförhållning och för att planera eventuella samåkningar.

Lämna en kommentar