Publicerat i Västerbottensnytt och Svtplay 2009-11-03

Grattis Bosse till priset för bästa orginalare, som vår klubb tack vare dig fick med oss hem från kåsan den gångna helgen!!
 
Att det var en finare upplaga av oktoberkåsa hördes från flera håll bland klubbarna trots en del felkörningar på nån mil… :-?
Uffe från MMM var lyrisk inför kommande år då den 10e upplagan av kåsan går av stapeln.
Nåt att se fram emot, garanterat :smile:
 
Framåt vårkanten får vi väl anledning att väcka frågan om en mekarkurs någonstans i omgivningen,,, ideer och tips mottages tacksamt,,, och vad tror ni,, visst vore det kanske nåt att jobba på Peters tidigare förslag om en fullblodsmaskin i klubben som vi tillsammans bygger med gemensam tanke och viljestyrka och där vi tillkallar spetskompetens av proffs för att få fram en dräpare till banracingen till våren ??? nog vore det läckert !!!
Ett bygge ur en maskin som kanske ingen förväntar sig så mycket pulver ur ???   hehe,,   Tanken svindlar för en moppegalning !! undertecknad ställer då upp på den tanken :mrgreen:

Tack alla ni för en fin sommar och en gemytlig höst !!!
Kommer ni på nåt i utflyktsväg eller liknande så tveka inte att höra av er så tar vi en vintertripp !!! och fortsätt att skicka in bilder till klubben och hemsidan så att vi håller oss uppdaterade och uppmuntrade i vinterkylan !! :-P
Några av oss byter nu skepnad och tar sig an uppdrag i skoterklubben så kom gärna ut i skoterlederna denna vinter där händer det nya grejer och upptäckter kanske mer än tidigare,,, varför inte moppe på hårdpackad led ???  eller varför inte väcka liv i gammelskotern där i förrådet ???
 
Motorlivet blir det vi Burträskare gör det till !!! ingen annan gör det åt oss !!! Men vi är jäkligt duktiga på att hålla det i gång !! Så de så !!

Lämna en kommentar