Göksjön runt och Alletrampet !!
Sommaren bjöd kanske inte på sitt vackraste ansikte denna lördagen då vi tog oss runt på våra moppar. Regn mera regn och lera på vägarna,,,
Otroligt otur helt enkelt då vädret vart på topp hela våren och första delen av sommaren men se inte denna gången.
Ja förstås då, dom som tänker på Avrostningen som också genomfördes i viss fukt, men inte som denna lördag med i princip ihållande regn med nån ljusnande lucka med mindre regn. Och visst märktes det i startfältet att det var mindre människor runt sjön där dom fyra byarna hjälps åt att ordna med eventet.
Dock så var ju vi Krökare på hugget och några som inte var gjorda av socker åkte banan runt på typ samma tid som alla tidigare år dock med lite längre mat och fikapauser där det erbjöds och visst fullkomligen proppade vi oss våfflor i Bygdeträskliden då dom serverades inomhus i snabbare takt än vi hann äta dom !!
Mycket uppskattat !!
Tipsrundan var väl inte den allra enklaste men tydligen så lyste fru fortuna på oss i moppeklubben då nästan alla av oss som löste startkort vann något på lottning.
Så det om nånting fick ju himlen att skina lite ljusare då ????
Sedvanligt besök på en loppis där några av oss fyndade i, så summa summarum en regnig men riktigt trevlig dag va sista ordet vid kaffekoppen i Innansjön innan det var dags för hemfärd,,,
I regnet !!!
Blir nog lite tvättning av både moppe och mopedman innan nästa tur vi åker !! ????

Lämna en kommentar