Tisdagsmorgon kall och fuktig som en skurtrasa som just tinat fram ur snödrivan.
Tankarna gick på morgonen mot aftonens resa till Hjobböle för den sedvanliga vårträffen med Trottlarna från Stan !!
Blir nog inte många på moppe i kväll tänkte man ??

Men ack va fel man kan ha,,, mot aftonen kom det lagom värme för en vårtripp och visst kom även mopedisterna fram i aftonbrisen.
Även Flarken FPD dök upp med 2 representanter som åkte med.
En gedigen skara blåröksosande hjältar på sina stålpållar lockade fram det bästa av kvällen och visst vinkades det glatt i mötande bilar och från vårrusiga människor som stökade på i trädgårdarna längs vägen fram till vår mötesplats i Hjoggböle, där en efterlängtad kaffepanna väntade.

Att parkera en moppe kan ju ta sin tid,,, inte minst om man behöver serva lite efter en lååång resa skulle det visa sig.
Men det mesta ordar sig i gott sällskap, det verktyg en inte har har den andre så efter lite mekande satt kaffekoppen och bullen som en fet smocka i ansiktet = helt perfekt !!

En hastig inräkning vid fikabordet skvallrade om intresse för mopeder,, 22 mopedister som slutit upp inte illa för en tidig vårträff,,, och detta är ju bara början !!
Vid kaffebordet avhandlades planering och tankar för sommaren tillsammans och visst ser det ut som en fullspäckad moppesommar även denna.
Att fika tar ju sin tid och att komma i väg brukar ju som vanligt innebära en hel del eftersnack, denna gången inget undantag,
Tänk vad tiden flyger iväg när man har trevligt !! Snabbt lulla uret förbi dryga 20 snåret, så det är fint med fungerande lyse !!

Och visst fanns det tankar om sommarens äventyr i huvudet på vägen hem,, som det ska vara !!
Om man nu inte som somliga får punktering på vägen hem, och får tänka tunga tankar i stället !!

Vi bugar och tackar våra moppevänner för en kul start på sommaren !!
Väl mött senare i blåröken !!!

Lämna en kommentar