Vilken helg det blev,,, Kanonlördag med alla godsaker i bagaget och en faktiskt rikigt dräglig natt i tält Å  rätt temp att somna i och helt perfekt på morgonen.

Efter en liten tur på grusvägarna i Forsnäs trakten fick vi ju sen nöjet att detta år åka   Helikopter  till Gugge och visst var det en x-tra känsla att åka på ”utsidan” farkosten när det bjöds tillfälle till det !!  Helkul grej och ett varmt tack till vår pilot under dagen !!

Sedvanligt besök hos gugge där man aldrig slutar förvånas över vad som killen drar fram ur gömmorna, mysteriska mopeder som krävde noggrann efterforskning av Görgen innan vi fick veta vad det var för nåt som stog lagårn och jag har då aldrig sett en sådan moppe som enligt utsago ska heta Puch Frame x 30 av 1966 år modell allt enligt Görgen som grävt i registren !! Bra gjort !!

Efter tokfika och demo av trådbandspelare på vinden hos Gugge och hemresa så blev det mellanlandning i Blåbergsliden för kaffe o bulla samt utforskande av den minst sagt kraftfulla radiolänkmasten som står där ,,, kul att se den tänkta försvarslinjen med skyttevärnen i fall det skulle bli krig,,, Undrar om dom inte i dag skulle skratta åt det och sen sätta en raket i skiten ??
Snabbt avklarat i dag ,,,  men visst kunda man känna historiens vingslag på nåt vis,,

Efter avklarad flygtur så blev det en rundvandring på utflyktsmålets utsida och guidning i VW historia av en som verkligen läst på,,, Mr Pro i egen hög person, det märks att VW gjort intryck på honom och intressant att höra om alla årsmodeller som passerat och dess förändringar genom åren. ( men när ska du hinna fixa alla ) Imponerande !!

Mat i högklass fixade Matansvarige till (som vanligt )så att det satt helt rätt i dom nu endast ölstinna magarna, grillat fläskkarre på menyn med tillbehör och ännnu mera pilsner,,,
Anders V hade med sig en del kul leksaker till maten och där ser man, man blir aldrig för gammal för radiostyrda bilar och luftgevär,,, kul grej !!
Efter maten satt sig lite så blev det rundtur inomhus och ja ,,, ja  vad säger man ???   kolla bilderna och avgör själv det va minst sagt nåt att titta på och jag tror den guidade turen tog drygt 2,5 timmar man kunde som bara inte se sig mätt på allt !!!
Tack för att vi fick se allt Mr Pro !!

Tältresning innan mörkrets inbrott utan några hinder ” börjar bli rutin nu” och sedan bastu och tvagning med kvällsöl suverän avrundning på lördagens aventyr även om en del ( orutinerade) somnade med pilsner i handen innan vi andra ,,, nåja kommentarer torde väl komma !!!

Som avslutning kan man ju säga att det blir då aldrig tråkigt i krökarsällskapet skratt så att ögonen tåras är mer vanligt, och vad ska det bli nästa år månntro ??

Lämna en kommentar