Författararkiv

Ord överflödiga,,,  Kolla alla bilder och vilken kväll det blev,,
20 talet moppar på tur till kvarnen / kraftstationen i Bursiljum.   :-D

Vi tackar Jerry på kvarnen som visade oss allt från 1880 då kvarnen byggdes till den nya turbinen i kraftstationen,,, Kaffet satt dessutom som en smocka i ansiktet !!  Perfekt !!
Ja tänk vad det finns mycket i vår närhet som man knappt visste fanns !!!
På vägen hem så drogs blickarna mot raden mopeder som rykte fram i sakta mak och nog vinkades det både här och där från gräsmattorna i bygden !!!
Visst är vi underbara !!!    :mrgreen:

Comments Inga kommentarer »

Nu är det dags igen. På lördag den 18 maj håller Burträsk camping Öppet Hus, klockan 11-15 och i samband med det ordnas träffen.

Klockan 13.00 är det start för årets avrostningsträff med veteranfordon.

- Vi öppnar dörrarna till stugorna och servicehus så att besökare kan kika in, säger Millan Engström, Burträsk camping. Vi har också premiäröppet för Café Arresten där vi säljer fika och varmkorv.

Se även: www.burtrask.se/2013/05/05/veteranbilstraff och www.123minsida.se/burtraskcamping/85945789

 

 

Comments Inga kommentarer »

Comments Inga kommentarer »

Motorliv.tv  » TV: Mopperace i Åmsele

Comments Inga kommentarer »


Härmed inbjudes ALLA som har ett veteranfordon av något slag till en träff i Burträsk Lördagen den 21 Maj klockan 13.00

Vi tänkte åka en ”avrostningsrunda” med start vid kyrkan i Burträsk. Du/Ni väljer er egen väg till oss efter tycke och smak men sikta på att parkera vid starten vid 13.00 för att vi ska kunna skicka ut deltagarna på en kör och frågerunda med mål vid värdshuset.

Ta ut ditt fordon, stort som smått, och kom och prata om allt och ingenting med oss. Alla är välkomna oavsett klubbtillhörighet eller fordonstyp. Tvåtakt, fyrtakt, v8 eller annat. 1, 2, 3, 4, 6 , 8 eller fler hjul spelar ingen roll bara det rullar. Väl mött med förhoppning om en mysig eftermiddag med veteranfordon.

Det krävs ingen formell anmälan men det kan vara bra om ni hör av er till oss för att värdshuset ska kunna ha lite framförhållning och för att planera eventuella samåkningar.

Comments Inga kommentarer »

Trottlarnas banrace på gokartbanan går av stapeln torsdagen den 2:a juni

Klicka här för att komma till Trottlarnas hemsida

Comments Inga kommentarer »