Tänkte tillbaka lite på sommarens utflykter på moppe och det här får man nog säga var den i väder finaste moppesommaren genom klubbens historia.

Även utflykterna höll hög klass och all heder till vår ”reseservice” dessutom hann vi ju med en hel del träffar med andra mopedklubbar också under sommarens tvåtaktosande irrfärder på moppe.

Visst finns det höjdpunkter,, Tänker på Göksjön runt med tillhörande årsmöte efteråt,,
Besöket vid kvarnen/ Kraftverket i Bursiljum tillsammans med moppepolare från Coolaboda Kolvjacker och FPD där vi nog var närmare 30 mopeder på plats.
Kallaste resan i år var bland dom första turerna som gick till Mårsmarken för att kolla in ett ”helautomatiskt” lantbruk som i betraktarens ögon kan tes som science fiction,,, Helt otroligt faktiskt,, så med risk att få alla jordbrukare emot sig nu, jo så enkelt det har blivit att vara mjölkbonde !!
Den var inte bara den kallaste resan utan den resa som tog en helt oväntad vändning i kulturens tecken på vägen hem, genom gamla nedlagda byar och arbetarbostäder, gamla byavägar som knappt syntes i terrängen och med massor av historia berättad.
Det var då iaf nästan mörkt då vi kom hem på natten och med bränslekranen på reserven.
För att inte tala om korna som smet ur hagen när mopederna startade,,, men det är en annan historia.

ja att åka moppe är nåt utöver det vanliga,,
Njut nu av bilderna på vår hemsida från sommaren 2014 och visst ser vi framåt till sommaren 2015 !!

Gott Nytt År
på er alla mopedvänner

Vi ses i blåröken 2015,,,,,,

Lämna en kommentar