Hooj !!!

Japp !! nu så nu var då årsmötet avklarat och sommaren påbörjad !!!
Kul att vi blev så pass många på årsmötet i Kvarnberget, trots semifinal i hockey som drog till sig en hel del intresse,,, synd bara att det gick som det gick för Sverige.

Vad dessa Krökar som inte var där gick miste om var en helkul kväll med mat och hemliggäst, Till maten dök nämligen Per Erik Vikström dök upp och berättade historier från förr i bygden och en och annan skämtvariant på förekomster runt om i nejderna blev det ju också.

Maten ja,,, en utsökts wok framställt av Christer och Daniel som verkligen frestade smaklökarna till en mindre i gommen,,, det var med mätt mage som Backtävlingen avlöpte detta året !!! Kanske därför som ingen kom upp på toppen i år heller ? för mycket tonnage helt enkelt !!

Längst upp kom han trots allt,,, Micke L. som trotsade naturlagarna och plöjde sukan längst upp av alla mot toppen men det liksom fattas bara det där lilla innan vi ser et på backen. I kaffekopparna efteråt hördes redan mummel om nästa år,, då jäklar !! osv ska bli intressant att se vem som uppfinner maskinen som tar sig ända upp !! allt sitter inte i hästkrafterna kan vi vara överens om.
Men denna Micke ,,, som om han inte var bäst i backen han hade också bästa ( lika tid på 2 körningar )tiden i slalomkörningen nere i backen,,, ja detta gav honom en rejäl utdelning på prisbordet som han så att säga nästan ägde !! Stort Grattis och med beröm godkänd körning.

Vad som dessutom kom fram vid kaffet var en idé som Peter kläckte och som fick alla öron att bli stora, var ett förslag om mekarkvällar till hösten där vi tillsammans bygger en Wärstingmoppe av nån moped som i stort sett känns hopplös att få liv i. Helbra ide helt enkelt. Så nu mina vänner sätt öronen på skaft och hör ni till nåt lämpligt objekt, så hör av er. Tveka inte klubben köper in den och ställer på lager så att säga !!
Lämplig moppe bör ju vara nåt som har en hållbar ram hyffsade hjulstorlekar för en kraftig motor ,,, men sen är allt av intresse !!

Under kvällen diskuterades förslaget på en ny hemsida som Hans E. skapat åt klubben, den ser helbra ut och föll i smaken för flertalet krökar. Detta då den på ett enkelt sätt kan underhållas av den som så vill i klubben, ett sätt att få sidan aktiv med nya bilder och texter kanske redan efter varje utflykt och givetvis ett sätt att veta vad som är på G. Ett initiativ som vi i klubben mottar på ett hedrande sätt. All heder åt dig Hans som skapat denna hemsida !!
Här är det naturligtvis helt på sin plats att komma ihåg mannen som slitit med vår gamla hemsida i alla dessa år: Karl-Axel, tusen tackar för det du skapat åt oss under tiden och vi hoppas att du finns med på nåt hörn i den nya sidan också !!!

Som avslutning av årsmötet så beslutades om att Vårmönstringen denna sommar anno 2009 kommer att gå av stapeln den onsdagen 27 maj kl 18:00 med sedvanlig runda på byn och därefter fika, samt uppställning av moppar vid café Eleonora för fotografering. Ska bli spännande att se om det kommit fram nån ny maskin. Och att med denna start en onsdag så åker vi fortsättningsvis onsdagar i sommar,,,,

Så visst blir det spännande utflykter denna sommar lita på det !! och efter att tjuvkikat lite på dom utflykter som finns föreslagna så kan man bara säga det att sommaren är välfylld med moppeäventyr som man inte vill missa …tänk att det finns så mycket i vårt närområde man inte har en aning om.

Som Alltid
Väl mött i blåröken !!!
Presidio

P.S. testa dina reaktionstider på moped !!!   http://www.mopedmuseum.se/trim/race.htm ,kolla även in sidan www.mopedmuseum.se så får ni se att det finns fler än Gugge inte allt för långt borta.
Och så glöm inte fastec ring flygarhelgen,,, undertecknad säller upp i orginalklassen,,,,men vi har fler klasser representerade eller hur ???

Lämna en kommentar