I år så såg Peter Löwenius (som vanligt) till att sopa hem dom åtråvärdaste medaljerna, och en tredjeplats åt Anders Wiklund i orginalklassen (med 3 hjul) står ju för sig. En cool syn som fick många att le när Anders på ett vant sätt burkade sig ur dom krävande böjarna. Tjusigt Anders !!
Rickard Larsson kämpade fint med sin fina Suzuki K50 men den räckte tyvärr inte riktigt ända fram i år. Men nya tag nästa år hoppas vi, eller hur Rickard? Snygg åkning var det i alla fall.
I början av tävlingen så hade Peter oturen att bli undanskuffad av en störtande trottel som  drog med sig Peter omkull, en rätt otäck krasch som det låt från dom som bevittnade smällen.., men som vanligt så finns det ju  skyddsutrustning och ett glatt tävlingshumör.
Peters Gilera som för dagen premiäråktes fick dock ledas av banan med både brusten avgaskrök och kraschat kopplingshandtag. Lite besviken Peter fann ändå råd och plockade fram ”reserven” den gamla trogna Tomosen som dom flesta redan sett avgasröret på…och visst, den stod sig även i år!
Grattis killar. All beröm från oss som fick njuta av er insats och fina prestationer!

Lämna en kommentar